Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

50+ családi kirándulástipp a tavaszi szünetre

 

50+ családi kirándulástipp a tavaszi szünetre

Ki a szabadba!

Az elmúlt időszakban számos túratippet osztottunk meg veletek, most a legnépszerűbb ajánlóinkból válogattunk egy csokorra valót a tavaszi szünetre. Ebben az is megtalálja a neki legmegfelelőbb kirándulást, aki inkább csak egy könnyed sétára vágyik és az is, aki ennél többre.





Tanösvények minden mennyiségben

A tanösvények általában rövidebb útvonalak, így kisebb gyerekekkel is remek választás lehet egy-egy ilyen ösvény felfedezése. Korábban összegyűjtöttünk 15 kevésbé ismert budapesti tansövényt, ha csak meseösvényeket kerestek, ezen a linken találjátok, az egyik legújabb budapesti tanösvény a Kis-Hárs-hegyen található, de Vuk tematikájú tanösvényt is találtok Budapesten.

Játszótérrel kombinálva

Számos helyszínen kombinálhatjátok a sétát a játszóterezéssel. Itt találtok 4 olyan nagyméretű budapesti szabadidőparkot, ahol természetesen a játszóteret sem kell nélkülöznötök, ezen a linken pedig 5 budapesti kiserdőt, ahol szintén van játszó.

A főváros környékén

Ha messzire nem is utaztok, a szünet remek lehetőség egy kicsit kiruccanni a nagyvárosból. Ehhez gyűjtöttünk nektek 5 izgalmas úticélt a főváros környékén, ahova nem tart tovább az út egy óránál, ezen a linken pedig 5 felfedezésre váró kirándulóhelyet találtok.

TOP élmények

Amennyiben TOP 10-es listáinkról válogatnátok, akkor ajánljuk figyelmetekbe TOP 10 lombkoronasétány gyűjtésünket és a TOP 10 fővárosi és környéki kilátó listáját, de érdemes a TOP 10 KRESZ park listát is átböngészni.



Javasoljuk, hogy a nem szabadon látogatható helyszínek esetében mindig tájékozódjatok előzetesen a megadott linken a nyitvatartásról.


2021. március 30.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!