Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

A 3 legjobb virágos program tavaszra

 

A 3 legjobb virágos program tavaszra

Orchidea, nárcisz vagy cseresznyevirág?

Március 11 és 14. között rendezi meg szokásos tavaszi kiállítását a Magyar Orchidea Társaság a Vajdahunyadvárában. Idén a lepkeorchideák lesznek a középpontban, de számtalan más fajt is megismerhetnek a látogatók.

Húsvét szombattól egészen április 10-ig hétvégente megnyitja kapuit a monoszlói Levendulabirtok, ahol ezúttal nárciszt szedhettek Szedd magad! akció keretében. Ha tehát a tavaszi szünetben vagy április elején a Balaton-felvidéken jártok, mindeképpen ejtsétek útba a virágzó nárciszmezőket, már csak a látvány kedvéért is. VÁLTOZÁS: jelen állás szerint a nárciszok HÚSVÉTRA NEM FOGNAK KIVIRÁGOZNI, CSAK ÁPRILIS 2-TŐL ÉRDEMES NÁRCISZSSZEDÉSRE Monoszlóra utazni!

A cseresznye magyarországi fővárosában, a Tisza-tó közeli Nagykörűn minden évben megünneplik a cseresznyevirágzást. A templomkertben esti ünnepséget tartanak a fagy távoltartása és a jó termés reményében. Idén egész napos programot is terveznek, melynek során a látogatók nem csak a csodaszépen virágzó fákban gyönyörködhetnek, de többet is megtudhatnak a falu életéről, különlegességeiről, népszokásairól. Részletekért és pontos időpontért március 15. után figyeljétek Nagykörű honlapját.

Képünk illusztráció.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!