Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

A dabasi karácsonyi csoda: Eta néni háza

 

A dabasi karácsonyi csoda: Eta néni háza

A városközpontból kisvonattal is megközelíthető

Évek óta rengeteg látogatót vonz Eta néni feldíszített karácsonyi háza és kertje a Budapest közelében található Dabason. Idén sem lesz másképp, viszont ebben az évben a dabasi városközpontból akár ünnepi kisvonattal is elpöfékelhettek a csodásan feldíszített kis házhoz az adventi hétvégéken.



Eta néni háza Dabason a Wesselényi utca 12. szám alatt található. Mindenkit szeretettel várnak egészen január 6-ig (december 24-én  nem látogatható), hogy megcsodálják az ünnepi fényekbe öltöztetett házat. A ház naponta 16:00 és 20:00 óra között fogadja a látogatókat. A látogatás ingyenes. 

Aki autóval érkezik, és korábban járt már erre, figyelje az utcában elhelyezett táblákat, mert megváltozott a forgalmi rend. A parkoló autók a 18. szám alatt található telken tudnak parkolni és létesült egy új parkoló is az utca végén.



Akik még izgalmasabb programra vágyank, azoknak ajánljuk a városi kisvonatot, amely az adventi hétvégéken pénteken, szombaton és vasárnap közlekedik a dabasi városközpontból Eta néni házához 16:00 és 20:00 óra között.

A városközpontban ingyenesen parkolhattok, a kisvonatra a retúrjegy 0-14 éves kor között 600 Ft, 14 éves kor felett 1200 Ft.


EXTRA TIPP! Tervezzétek látogatásotokat hétköznapra vagy január első hetére, akkor sokkal kisebb tömeggel kell számolnotok.


És a háznál tényleg Eta néni és családja fogdja a látogatókat:-)

2022. december 10.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!