Keresem

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

A Mikulás kisvasúton érkezik

 

A Mikulás kisvasúton érkezik

Legyen szó dízelről vagy múzeumvasútról, a Télapó boldogan utazgat Rudolf húzta szánja helyett a dübörgő vasparipán az ország minden táján.

Budapest környékén számos helyen pattan a Mikulás szán helyett kisvonatra és így látogatja meg a gyerekeket. Ha szeretnétek megtudni, merre is jár a kisvasutas Mikulás, böngésszétek legújabb ajánlónkat, melynek mottója: Idén a Mikulás vonaton érkezik.A Vasúttörténeti Park idén egy Szezonzáró Téli Fesztivállal készül Mikulásra. A nap főszereplője természetesen a Mikulás, aki manóival idén sem feledkezik meg a gyermekek ajándékcsomagjairól! Aki igazán különleges élménnyel szeretné megkoronázni a fesztiválra való látogatását, az ne hagyja ki az exkluzív Gőzfelhős Mikulás Különvonatot sem, amely a Nyugati Pályaudvarról indul majd 2 alkalommal vasárnap délelőtt és délután.

 

A Budapesttől nem olyan messzi Királyréti Kisvasúton december 3-án és 4-én, 5-én, és 11-én, 12-én a Rénszarvas Expresszen utazhatunk.  Ezekre a járatokra nincs szükség (és lehetőség se) regisztrációra vagy helyfoglalásra. A vonatok ezeken a hétvégéken is a megszokott díjszabással vehetőek igénybe.A Kemencei Erdei Múzeumvasúton december 5-én nyílik lehetőség a Mikulással való találkozásra. Szombaton 10 órakor érkezik meg a Múzeumvasútra a Mikulás, hogy megajándékozza a hozzá ellátogató gyermekeket. Az ajándékosztás után a Kőrózsa Panzióban kézműves foglalkozás és LGB modellvasút vár mindenkit. A panzió étterme ezen a napon is üzemel, így ha megéheztek, itt meg is ebédelhettek. A nap folyamán a résztvevőket vonattal szállítják majd a panzióba és vissza. A program ingyenes.

 

A Vál-völgyi Kisvasutat sem hagyja ki idén a Mikulás. December 3-án, 4-én és 5-én az egész napos vidám, ünnepi eseményen lehetőség lesz rá, hogy személyesen elbeszélgessetek a Mikulással a közel 1 órás program során. A kisvasút is ünnepi díszbe öltözik, pompás világítással lesz feldíszítve a mozdony és a vagonok. Minden vagonban Manók várják a gyermekeket, de lesz tombola, gyerekműsorok, mesevetítés és sok minden más. A felnőttek 1600, a gyerekek pedig 800 Ft-ért vehetnek részt az utazáson.

2021. november 20.

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!