Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

A Varázsliget megnyitja kapuit

 

A Varázsliget megnyitja kapuit

December 9-től január 1-ig a Városligetben

2022. december 9. és 2023. január 1. között a Városliget Varázsligetté változik. Íme a lista, hogy milyen ingyenes programokon vehettek részt ez alatt az idő alatt a budapestiek kedvenc parkjában a Vajdahunyad sétányon.



VARÁZSGÖMB

állandó program

A Varázsliget várában lakik a TulipánTündér. Szeretnél az ő kis tündér hadának egyik tagja lenni? Ehhez nem kell mást tenned, mint eljönni a Varázsligetbe és a Varázsgömbben elkészítened a saját tündérszárnyadat vagy tündérpálcádat, amivel tündérré változhatsz! Ha Te tündér lennél milyen lenne a szárnyad vagy a varázspálcád? Rajzold le, készítsd el! A sablonok segítségével saját tündérszárnyakat vagy tündérpálcát készíthetsz, ami csak a Tiéd, amit bármikor felvehetsz, vagy a hétvégi Tündér felvonulások alkalmával meg is mutathatod a nagyvilágnak. Hiszen a mese Rólad szól!


VARÁZSTÁNC

hétvégi, ünnepnapi program (17:00 órától), december 24. kivételével

Gyere velünk felvonulni! Elkészítetted a saját tündérszárnyaidat vagy a tündérpálcádat? Akkor irány a közös felvonulás! Minden hétvégén és ünnepnapokon egy ingyenes program keretében várjuk a kis tündéreinket, hogy felvonuljunk együtt a vár előtt a Tűzmadarak és a Tündérek vezetésével a meséink ismert dalaira! Álmodjuk meg együtt a csodát!



VARÁZSFAL

állandó program

Alkossunk együtt! Felállítottunk egy falat a Varázsligetben! Ez most még üres, és azt szeretnénk ha közösen rajzolnánk, írnák tele! Gyertek el, szórakozzunk együtt és hagyjátok itt emlékül az üzeneteteket!


BALALA – CIRKUSZ GYEREKEKNEK

hétfőtől - csütörtökig 16 és 18 órás kezdettel
péntek- szombat - vasárnap 11:00 és 15:00 órától

Ünnepi műsorkezdés:
December 24: 11:00 órakor
December 25. és 26. 11:00 és 15:00 órakor

Zene, vidámság és sok-sok nevetés! A bohóc egyetlen varázslatos helyről sem hiányozhat és Balala minden hétköznap megérkezik a VarázsLigetbe, hogy az egész családot szórakoztassa.



TŰZMADARAK A LIGETBEN

hétvégi program /péntek-szombat-vasárnap/ 17 órás kezdettel, kivéve december 24-én

Egy mesebeli parádéra invitálunk titeket. Kicsik és nagyok, csatlakozzatok a Tűzmadarak artistáihoz és vonuljunk együtt táncoló, éneklő színes forgatagként! Keressétek a hórihorgas fiút, a labdán egyensúlyozó lányt és a világító szárnyú pillangókat! A mesés tűztánc előadás részeként légtornászok forognak lángok gyűrűjében vagy hat méter magasan lengedeznek tulipán ruhában, miközben A Játékkészítő slágerei is felzendülnek. Igazi varázslat!


ÉS TERMÉSZETESEN A VARÁZSLIGETBEN MINDIG VÁR RÁTOK EGY KÖRHINTA, EGY MELEG KAKAÓ, PÁR SZEM SÜLT GESZTENYE, VAGY ÉPP EGY KÜRTŐSKALÁCS.




Nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök: 11:00 - 19:00
Péntek-Vasárnap: 10:00 – 19:00

Ünnepi nyitvatartás:
December 24.: 10:00 - 14:00
December 25., 26.: 10:00 - 19:00
December 31.: 10:00 - 19:00
Január 1.: 10:00 – 19:00


További infó: https://varazs-liget.hu/

2022. december 7.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!