Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Állatszeretet Fesztivál az Állatkertben, állatok világnapja és madármegfigyelő hétvége

 

Állatszeretet Fesztivál az Állatkertben, állatok világnapja és madármegfigyelő hétvége

Ez az állatbarátok hétvégéje lesz!

Az október 4-ei állatok világnapját számos helyszínen ezen a hétvégén ünneplik meg. A Fővárosi Állat- és Növénykertben is most zajlik a szokásos Állatszeretet Fesztivál, és az Európai Madármegfigyelő Napok sikeréhez is hozzájárulhattok oktüber 2-án és 3-án.



Az állatkerti Állatszeretet Fesztiválra idén október 2. és 4. között kerül sor, a programok 10.00 és 16:00 óra között zajlanak.


Az állatok világnapját megünnepelhetitek ezen kívül különböző állatos helyszíneken, például a Budakeszi Vadasparkban vagy a Veresegyházi Medveotthonban. Vagy ellátogathattok valamelyik állatmenhelyre, hisz több helyszínen is zajllanak programok a hétvége folyamán a világnap alkalmából. Választhatjtok az Ürömi Állatotthont, a Noé Állatotthont vagy a Rex Állatszigetet.

Közösségi és művelődési házakban is szerveznek állatos programokat. Október 3-án, vasárnap a Pestszentimrei Közösségi Ház, a Csili, és a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Ház várja különböző eseményekkel a családokat.

 



És ne feledkezzünk meg az Európai Madármegfigyelő Napokról sem, mely rendezvény egyrészt európai szintű információgyűjtést tesz lehetővé az őszi madárvonulásról, másfelől az ingyenes országos eseményekkel sokakat szólíthatunk meg és csábíthatunk ki a szabadba. A program magyarországi koordinátora a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). Az egyes programhelyszíneket megtaláljátok a fenti linken.



2021. október 1.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!