Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Átadták a Kiscelli parkot

 

Átadták a Kiscelli parkot

Március végén átadták a Kiscelli parkot, amelye a Kiscelli Múzeum környékének rehabilitációja részeként újított fel az önkormányzat

A projekt célja a terület értékeinek védelme, fenntartható környezet kialakítása tanösvényekkel, játszó funkciókkal, sokféle parkhasználó számára előnyös kialakítással. A kivitelezés eredményeképpen megújult a zöldfelület, gyalogos útvonalak, pihenőterek jöttek létre utcabútorokkal és tematikus játszótér került kialakításra. A kerékpárral érkezők számára 10 állásos kerékpártároló került kihelyezésre.



A környezetrendezés részeként további parki bútorok kerültek kihelyezésre: 13 db ülőpad, 3 db piknikasztal, 5 db hulladékgyűjtő, melyből két darab kutyaürülékgyűjtő és három vegyes hulladékgyűjtő, két információs tábla, egy ivókút, valamint tíz kandeláber.í

A park így már alkalmas számos közösségi tevékenységre: múzeumpedagógiai programokra, kutyás tréningre vagy akár helytörténeti sétákra is. Külön említésre méltó a Mimó és Csipek kalandjai nevezetű meseösvény, amely elsősorban az óvodás gyermekek számára nyújt interaktív, inspiráló programot, a klímatudatosságra, környezettudatosságra történő neveléssel együtt.


Forrás: obuda.hu

2023. április 11.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!