Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Az Időmanó kalandjai

 

Az Időmanó kalandjai

Elindult Bíró Eszter vadonatúj zenés, interaktív TV-sorozata

Az Időmanó kalandjai TV-sorozat ötlete Bíró Eszter 2019-ben a Móra kiadónál megjelent Időradír című könyvének és lemezének meséjéből és dalaiból ered. Az énekesnő először multimédiás mesekoncert show-ként állította színpadra a Várkert Bazárban, majd 2020. tavaszán online mini-sorozatként gondolta tovább. 2020. decemberétől a JimJam, 2021. januárjától a Minimax csatornákon látható a végleges formáját mostanra elnyert TV-sorozat 1. évada 9 résszel.Hallottatok már az Időmanóról? Hogy-hogy még nem..? Pedig a rejtélyes Időmanó őrzi a perceket, másodperceket, de még az időjárást is a világ órájában, Időbirodalom titokzatos erdejében. Onnan játszik, mesél, és persze énekel a gyerekeknek a 6 perces epizódokban.

Amikor a manó ügyetlensége folytán összetörik a különleges világóra, az időjárás, az évszakok, de még a hét napjai is összekuszálódnak! Az Időmanó a gyerekeket kéri meg, hogy segítsenek neki kideríteni, milyen évszak is van, mikor jön a Mikulás, vagy melyik nap az első a héten.

Az Időmanó szerepében a Fonogram - Gundel Művészeti - és Érték Díjas énekesnő, színésznő Bíró Eszter, akinek sorozata nemcsak igényes zenével szólal meg tele szemet gyönyörködtető animációkkal, de játékosan oktat bevonva interaktívan a gyerekeket énekléssel és mozgással.

Aktuális információkat a sorozat Facebook oldalán találtok, a sorozat trailerét pedig ezen a linken.

2020. december 15.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!