Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Bevezetés a sticker art világába

 

Bevezetés a sticker art világába

Ingyenes dobozfoglalkozás családoknak

A Deák 17 Galéria dobozfoglalkozása az egyéni látogatók és családok számára készült. A galériatérbe kihelyezett „kreatív doboz” egy – a Budapest Street Archæology kiállításhoz kapcsolódó – alkotófolyamatot mutat be. Az alkotás a Street art matricázásához (sticker art) és sokszorosított matricáihoz kapcsolódik, amit a látogatók a dobozban szereplő leírás alapján maguk is elkészíthetnek.


A foglalkozás a Budapest Street Archæology kiállításhoz kapcsolódik. A tárlat a nemzetközi Street art mozgalom honi vonatkozásaiból merít – az elmúlt 20 évet felölelve. A foglalkozás célja, hogy az érdeklődők megismerjék a kortárs művészet eme vonulatát, kulcsot kapjanak az utcai alkotásokhoz és lehetőséget, hogy ennek hatására tudatosabban szemléljék lakókörnyezetüket és óvják annak vizuális értékeit.



A foglalkozáson a részvétel ingyenes.
Időigény: 20-30 perc
Korosztály: 5-99 év
Létszám: kötetlen
Kérhető: 2021. november 8-tól (keddtől péntekig 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között) a Deák 17 Galéria elérhetőségein.


2021. november 11.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!