Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Bringavárosnak keresztelték el a felújított csepeli Kresz parkot

 

Bringavárosnak keresztelték el a felújított csepeli Kresz parkot

Október 17-én adták át Budapest egyik legkomplexebb gyermek közlekedési parkját.

Mini utak, mini zebrák, mini jelzőlámpák, mini jelzőtáblák mutatják mikor szabad átmenni az úttesten, hol kinek van elsőbbsége, melyik az a tábla, ahol meg kell állni, nem hajthatunk be és hogyan használhatjuk a körforgalmat. A pályán forgalomtechnikai szakemberek segítségével lemodellezték a csepeli közlekedésben leggyakrabban előforduló helyzeteket, ennek érdekében a helyi rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek a terv kidolgozásában.

A pályára gyalogos átkelőhellyel kombinált jelzőlámpás kereszteződés és vasúti lámpás átjárót építettek, emellett útjelző- és tájékoztató táblákat raktak ki. A gyerekeket kísérő szülők számára pedig pihenőpadokat létesítettek, mellettük szemeteseket helyeztek ki, valamint köztéri kerékpárpumpát, ivó kutat, kerékpártárolót és játék benzinkutat telepítettek. A vasúti átkelőhelynél áthaladó sínre játék mozdony került.

A felújítás során a pálya közvilágítása is bővült és a növényállománya megújult. A Csepeli Városgazda munkatársai tették széppé környezetét, egynyári növényeket, alacsony cserjéket és talajtakaró növényeket ültettek, valamint közel 3000 négyzetméter területet újrafüvesítettek. A zöldfelületeket automata öntözőberendezésekkel látták el. A megfelelő árnyékoltság érdekében új fákkal gazdagodik majd a park.

A Bringavárost a csepeli Iskola téren találjátok.

Hír és kép forrása: csepel.hu

2018. november 7.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!