Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Cirkuszok éjszakája Budapesten és a Balatonnál

 

Cirkuszok éjszakája Budapesten és a Balatonnál

2023-ban három helyszínen ünnepelhettek

A nyár egyik fénypontja a cirkuszrajongóknak a július közepén megrendezett Cirkuszok éjszakája, amelyet idén Budapesten, Balatonlellén és Zamárdiban ünnepelhettek meg.



A Fővárosi Nagycirkusz a Cirkuszok éjszakáján, július 15-én 19 órától kibővített, extra műsorral várja a cirkuszművészet szerelmeseit. A maratoni cirkuszi show-műsorban, melyet Graeser József szakmai vezető álmodott porondra, A sztyeppe illata előadás sztárjai mellett a magyar cirkuszművészet feltörekvő, ifjú tehetségei kápráztatják el a közönséget.



Balatonlellén a Magyar Nemzeti Cirkusz rendez Cirkuszok éjszakája programot - az évről évre egyre nagyobb sikerre való tekintettel, idén is 2 napon keresztül ünnepelhettek velük, július 14-én és 15-én.


Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz készül hatalmas show-val, a WOW ez Fantasztikus című előadás kibővített változatával Magyarország legnagyobb cirkusz sátrában a cirkuszvilág sztárjaival egy világrekord kísérlettel.


2023. július 12.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!