Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi felfedezőtúra a fővárosi parkok és kertek rejtélyes világába

 

Családi felfedezőtúra a fővárosi parkok és kertek rejtélyes világába

Kutassátok fel Budapest parkjait, kertjeit és a hozzájuk kapcsolódó rejtélyeket az ingyen letölthető füzet segítségével!

A Városi Zöld Füzet segítségével az egész család felfedezősétára indulhat Budapest zöld területein. A kiadványban számos érdekes információ található Budapest parkjairól, kertjeiről és arborétumairól. A füzet kreatív feladatokkal és egy társasjátékkal is kiegészül, amelyek segítségével a gyerekek és a felnőttek megismerhetik a városban élő állatokat, növényeket, a környezettudatos életmód jellemzőit, sőt a városi zöld területek legendáit is.
A füzetet az egész család együtt tudja használni: a gyerekeknek változatos, készségfejlesztő feladatokat tartogat, a szülőknek pedig különböző érdekes kultúrtörténeti, környezetvédelmi, építészeti és várostervezési információkat gyűjt össze.
A Városi Zöld Füzet készítői arra törekedtek, hogy a város természeti területeinek minél szélesebb hányada kerüljön bele a füzetbe, így a Margitszigettől a Gellérthegyen át a Füvészkertig és a közösségi kertekig sok mindennel találkozhatnak a vállalkozó kedvű családok városi sétájuk során.
A Városi Zöld Füzet ingyenesen átvehető egyéni látogatóknak a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában keddtől péntekig 10 és 18 óra között. A kiadvány online is elérhető és letölthető ezen a linken
Forrás: Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria sajtóközleménye
2018. szeptember 19.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!