Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi programok kánikulában

 

Családi programok kánikulában

5 hűsítő tipp a legmelegebb napokra

Itt az augusztus, és ismét tombol a kánikula. Ha nem vagytok olyan szerencsések, hogy pont most mentek szabadságra, ajánljuk, olvassátok el ajánlatainkat, amelyben csupa olyan programot találtok, amelyek a szórakozás mellett kellemes hőmérséklettel is szolgálnak a család minden tagjának.

 

Korizás

Bár a jégkorcsolyázásra jellemzően téli programként gondolunk, a fővárosban akár korizással is hűthetitek magatokat a kánikulában.  A Pólus Jégpályát szinte minden nap használhatjátok, így ide a vakáció bármelyik napjára tervezhettek egy kis csúszkálást. 


Barlangozás

Budapest földalatti kincsei egészen különlegesek, elég ha a városban több helyen feltörő termálforrásokra vagy a szebbnél-szebb alakzatokkal büszkélkedő barlangokra gondolunk. A termálvizet gyerekeknek nem igazán alánjluk, annál inkább a kellemesen hűvös barlangokat, ahol télen-nyáron 11-12 fokos a hőmérséklet. A Szemlő-hegyi-barlang korhatár nélkül látoghatható, 10 és 16 óra között óránként indulnak vezetett túrák. Figyelem: kedd szünnap! A Pál-völgyi-barlangba 5 éves kortól várják a látogatókat. Itt minden óra 15 perckor indul a vezetett túra 10:15 és 16:15 között. A barlang hétfőnkét zárva tart. Ha mind a két barlangot meglátogatnátok, kedvezménnyes kombinált belépőt is válthattok.

 

Fürdőzés

A fővárosban számos strandon hűsölhetünk. Vannak közöttük drágábbak, jobban felszereltek, de kifejezetten olcsónak mondhatókat is találunk. A legolcsóbbak közé tartozik a Bókay Strandfürdő, a Joker Strand és az Óbudai Strand. A budapesti strandok teljes listáját itt találjátok. Budapest környékén fürdőtavakat is találtok, ahol szintén kellemesen hűsölhettek. Ezen a linken pedig megtaláljátok azt a 10 dunai strandot, ahol még belépőt sem kell fizetnetek.

Evezés

Az evezést bármilyen életkorban el lehet kezdeni, így ha még soha nem próbáltátok, lehet, hogy most jött el az ideje. A budapesti Duna-parti szakaszon számos helyen bérelhettek kajakot, kenut vagy más vízisport eszközt. Sokak kedvence a Római parton található Béke Csónakház. Egyéb budapesti csónakházak listáját ezen a linken találjátok.

Mozizás

A mozi igazi jolly joker porgram, hiszen ide az eső elől ugyanúgy el lehet bújni, mint a hőség elől. Egyes mozikban kedvező áron válthatjuk meg a belépőjegyet a kicsit régebbi gyerekfilmekre. A Mi Mozink hálózat két mozijában  (a Lurdyban és az Eurocenterben) 690 Ft-os áron nézhetünk filmeket, a Sugár matinéelőadásaira 890 Ft a kedvezményes ár. Ha újabb filmeket nézténetk, itt találjátok meg azoknak a budapesti moziknak a listáját, ahol biztosan találtok gyerekfilmeket.

 

2019. augusztus 11.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!