Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi társasjátékok a Szépművészeti Múzeumban

 

Családi társasjátékok a Szépművészeti Múzeumban

A múzeumlátogatást 3 különféle múzeumi társassal dobhatjátok fel

A Szépművészeti Múzeum klimatizált terei igazi városi menedéket nyújtanak az egész családnak. A műtárgyak között barangolókat nemcsak kellemes hőmérséklet, hanem családi társasjátékok és a múzeum  önálló felfedezését segítő további szolgáltatások is várják, amelyekkel még emlékezetesebbé tehető a közösen eltöltött idő.




Ne feledjétek: a 6–26 éves korosztály minden kiállításra 50%-os kedvezménnyel válthat belépőt, a családi kedvezmény azonban lehetővé teszi, hogy a legalább két, 18 év alatti gyereket kísérő egy, de legfeljebb két felnőtt ugyanebben a kedvezményben részesüljön.

Még több kedvezmény várja a családokat minden hónap harmadik szombatján, amikor a 6–26 éves korosztály és a 18 évesnél fiatalabbakat kísérő egy vagy két felnőtt is ingyen látogathatja a múzeum állandó kiállításait.


Az állandó kiállítások nyitvatartási idejében kölcsönözhető családi társasjáték is, vagyis a bőrönd. Jelenleg három témában érhető el a társasjáték.



Kis múzeumi állathatározoo


A Szépművészeti Múzeum festményein és szobrain sokféle érdekes állat ábrázolását találhatjuk meg! A Kis múzeumi állathatározoo mindenkinek szól, hiszen az állatokat a legtöbb ember szereti. 




Egyiptomi kaland

Sokan rajonganak az ókori Egyiptom kultúrájáért, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről. De vajon hányan tudnák, mihez kezdjenek egy titokzatos bőrönd tartalmával, amelyet egy sietve távozó egyiptológus hagyott hátra? Ajánlott a 9-99 éves korosztálynak.




A kobold nyomában

Rettenetes a felfordulás a Szépművészeti Múzeum képtárában: a tettes elillant, a múzeum már csak a gyerekek segítségében bízik. A koboldos utazónőrönd az 5-99 éves korosztálynak ígér felhőtlen szórakozást.



A bőröndök a múzeum bejárati terében az információs pultból kölcsönözhetők péntektől vasárnapig 10.00 és 16.00 óra között, a kölcsönzés maximális időtartama 180 perc. A kölcsönzési díj 2000 Ft.



2021. augusztus 18.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!