Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Denevérkaland, Manótúra, kalandturisztika: március a barlangok hónapja

 

Denevérkaland, Manótúra, kalandturisztika: március a barlangok hónapja

Számos programmal és kedvezményes belépőkkel várnak mindenkit az ország legszebb barlangjaiban!

A márciusi „Barlangoljunk!” kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során az érintett nemzeti park igazgatóságok különleges barlangi programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat.

A hónap folyamán mind a kiépített, így kényelmesen bejárható, mind pedig a kiépítetlen, kalandturisztikai barlangok megismerésére különleges lehetőségeket biztosítanak a nemzeti parkok.

Az Aggteleki Nemzeti Park legnépszerűbb Baradla-barlangjában egész hónapban 20% kedvezmény, a Duna–Ipoly Nemzeti Park Pál-völgyi és Szemlő-hegyi barlangjában 10-30% kedvezmény várja a maradandó élményeket keresőket.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban kedvezményes programok sora várja a kicsiket és nagyokat a Szentgáli-kőlikben, valamint a Lóczy- és Csodabogyós-barlangokban.

A Duna–Dráva Nemzeti Parkban remek családi programok várhatók – Manótúra az Abaligeti-barlangban vagy akár a Denevérkaland. A Bükki Nemzeti Park családbarát programokkal, ősrégészeti túrákkal, barlangi kalandtúrákkal várja a vállalkozó szelleműeket.

Az összes program és kedvezmény elérhető ezen a linken.

Forrás: Magyar Nemzeti Parkok honlapja.

A kép illusztráció.

2018. február 26.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!