Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Dzsungelkaland Magyarországon

 

Dzsungelkaland Magyarországon

Igen, jól olvastátok...

A GREEN WEEK rendezvénysorozat célja a Szigetközben és a Csallóközben a Danube Bike&Boat / A Kis- és Mosoni-Duna felfedezése kerékpárral és hajóval projekt keretében kiépült vízisport infrastruktúra, illetve ökoturisztikai kínálat bemutatása a széles közönség számára. Ennek keretében kerül sor a Kárpát-medence legnagyobb árterén, Közép-Európa legnagyobb dzsungelének átszelésére egy kétnapos vízitúra keretében.

A Szigetköz és a Csallóköz határvidékét képező belvízi delta több száz szigetével a legnagyobb vízitúrás kalandot jelenti a Kárpát- medencében. A program során három egymástól elkülönülő víztér felfedezésére nyílik lehetőség: a Cikolai-ágrendszerben kezdődik, az Öreg-Dunában folytatódik és Szlovákiában, a Csallóközi-ágrendszerben ér véget az első nap. Vajkán, az egykori pásztor és halászfalu kempingjében lesz a szállás és a következő nap egy másik útvonalon evez vissza a csapat. A túra során 8 állomáson várják különleges feladatok a résztvevőket.

A túrára július 20-21-én kerül sor, jelentkezés július 19-ig a szabad helyek függvényében ezen a linken lehetséges.


2019. július 9.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!