Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Elindult a regisztráció a Kutatók Éjszakájára

 

Elindult a regisztráció a Kutatók Éjszakájára

Ti se maradjatok le a legjobb programokról!

Minden év szeptember utolsó péntekén és szombatján rendezik meg a Kutatók Éjsztakáját, amelyre 2022-ben szeptember 30-án, pénteken és október 1-jén, szombaton kerül sor. Minden évben országszerte számos programot szerveznek, idén a jelenléti események mellett online programokon is részt vehetünk.


A rendezvényen minden tudományterület képviselteti magát érdekes programokkal legyen szó akár a természettudományokról, műszaki tudományokról, orvostudományokról, agrártudományokról, társadalomtudományokról, bölcsészettudományokról vagy akár a művészetekről.


Ami a programtípusokat illeti, lesznek előadások, workshopok, beszélgetések, kiállítások, tárlatvezetések, kísérletek, laborlátogatások, bemutatók, versenyek, filmek, kreatív foglalkozások és még sok minden más.

Nem kell minden programra regisztrálni, csak azokra a programokra, amelyeken pl. helyszűke miatt egyszerre csak bizonyos számú látogató tud részt venni. A regisztrációköteles programokra ezen a linken tudtok jelentkezni.


A Kutatók Éjszakája mindenkinek szól. Az egészen fiataloktól az egészen idősekig mindenki talál magának érdekes programot. Hogy egy adott program milyen korosztálynak szól, azt a program részletes leírásából tudhatjátok mellett, illetve az események oldalán tudtok szűrni életkorra is.2022. szeptember 9.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!