Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Elkészült az új tematikus, tűzoltós játszótér a Vérhalom téren

 

Elkészült az új tematikus, tűzoltós játszótér a Vérhalom téren

Mi pedig elmentünk és készítettünk róla pár fényképet.





A Tűzoltó játszótér kialakítása során 14 új játszószert építettek. Létesítettek többek között egy tűzoltóállomást tűzoltócsővel, tűzoltócsappal és csúszdával.


A helikopterleszálló öntött gumiburkolatú, ugyanúgy, mint a kialakított közúthálózat, és természetesen helyet kaptak az elmaradhatatlan tűzoltóautók is.

A gyerekek biztonságáról a játszóeszközök alatt és között ütéscsillapító burkolat (öntött gumi burkolat, homok, műfű) gondoskodik, melyek egyben útként kötik össze egy elképzelt város különböző helyszíneit.

A 2-8 éves korosztálynak készült játszótéren rönkfa szegéllyel keretezett ágyások is épültek, melyekbe élő, tüzet imitáló dísznövényeket ültettek. 

A parkban már közel 100 éve, 1919-ben játszótér állt, így ez a főváros egyik legrégebbi játszótere. A beruházás keretében nemcsak a tűzoltó játszóeszközökkel bővült a játszótér, hanem a területen lévő többi eszköz is megújult.

Hír forrása: II. kerület honlapja


2017. november 25.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!