Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Eredjetek a kobold nyomába!

 

Eredjetek a kobold nyomába!

Ismeretlen tettes ellen indít körözést a Szépművészeti Múzeum, de ti is segíthettek a gaztevő kézre kerítésében.

Az első szakértői vélemény szerint a június elsejére virradó éjszaka egy Ligeti Koboldként azonosított varázslény osont be a Szépművészeti Múzeum épületébe, és hagyott hátra maradandó nyomokat az európai művészet remekműveit őrző képtárban. A jelenleg szökésben lévő kobold a múzeumi előírások tiltotta varázserőt alkalmazta a bűncselekmény elkövetésekor. Feltehetően így tudott a múzeumi kamerák és biztonsági őrök szeme előtt be- és kiszökni, és ezért nem sikerült őt mind ez idáig elcsípni.

A tettes azonosítását és elfogatását tovább nehezíti, hogy a mágikus teremtményt csak gyerekek látják! A Szépművészeti Múzeum egyetlen reménye, hogy a múzeumba látogató gyerekek a nyomokat megvizsgálva élethű fantomképet tudnak alkotni a galibáért felelős koboldról. A segítőkész kiskorúaknak szülői felügyelet mellett az információs pultban bocsátja rendelkezésre a Szépművészeti Múzeum a nyomozás aktáját tartalmazó bőröndöt.

Az Utazóbőröndöt keddtől vasárnapig 10.00 és 16.00 óra között lehet az információs pultnál kölcsönözni, a kölcsönzés maximális időtartama 180 perc.

A játék időtartama: kb. 60 perc.

Korosztály: 5-99 éves korig

1 felnőttel max 3 gyerek

Kölcsönzési díj: 2000 Ft (a díj mellett a múzeumi belépőt is meg kell váltani).

Az Utazóbőröndöt keddtől vasárnapig 10.00 és 16.00 óra között lehet az információs pultnál kölcsönözni, a kölcsönzés maximális időtartama 180 perc.

2019. szeptember 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!