Keresem

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

ÉVA magazin a modern nőknek

 

ÉVA magazin a modern nőknek

Érdekes cikkek a Szélforgós anyukáknak válogatva

Az EvaMagazin.hu modern nőknek szólnak, olyanoknak, akik próbálnak helyt állni nőként, feleségként, anyaként, lányként, testvérként, barátnőként, otthon és a munkahelyükön. Akik szeretnének minőségi időt tölteni nem csak a férjükkel és a gyerekeikkel, de saját magukkal is.

Tudjuk, hogy neked is ezerfelé áll a fejed, hogy milliónyi teendőd mellett lehet, hogy nincs is időd annyit olvasni, böngészni, mint szeretnéd. Ezért a Szelforgo.hu olvasóinak is írunk olykor pár cikket, amelyek érdekesek lehetnek a számodra is a gyermekekkel való programtervezés mellett.

Ha ettől többet is olvasnál, látnál, hallanál tőlünk, látogass el az ÉvaMagazin.hu -ra, ahol „klasszikus” írott tartalmaink mellett két podcast műsorunk is van, egyik a kisgyermekes szülők kedvenc műsorává vált Mesélj, Anyukám! sorozat, amelyben minden hétfőn hétköznapi és ismert anyák, szakértők válaszolnak, anyáknak. A Micsoda Nők Voltak! podcast pedig az EvaMagazin.hu legújabb műsora, ami minden második hét szerdán egy-egy már nem élő, de maga mögött maradandó életutat és munkásságot hagyó híres nőt mutat be.

Az EvaMagazin.hu Instagram oldalán pedig hetente jelentkezik a Van 20 perced? live interjú sorozat, a Facebookon pedig #van20percünk címen minden héten a szerkesztőség egy-egy tagja alkot valamit, mindössze 20 perc alatt.

Érdemes figyelni, követni, olvasni, nézni és hallgatni minket. #AnnyiraÉn

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!