Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Familypark: hűsítő szórakozás a forró nyári napokon

 

Familypark: hűsítő szórakozás a forró nyári napokon

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja nyáron is ideális választás a családoknak.

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Fertő-tó szomszédságában található Familypark, nyáron is ideális választás a családoknak. A több mint 145 000 m²-es szabadidőpark négy tematikus részleggel és frissítő kalandok egész sorával várja a kikapcsolódni vágyókat: a parkban található vizes attrakciók, például a Krokópálya (Krokobahn) vagy a Repülő halak körhinta (Fliegende Fische) a forró nyári napokon egyedülálló felfrissülést kínálnak. A vízi attrakciókon túl az Isteni villám (Götterblitz) vagy a Patkánymalom (Rattenmühle) hullámvasutakon is felfrissülhettek a menetszélnek köszönhetően. Neptun vízi birodalma (Neptuns Wasserwelt) – egy interaktív vízi játszótér – a nyári hónapokban különösen nagy népszerűségnek örvend a legkisebbek körében.

A Falusi gazdaságban található tölgyfák árnyékában, Mizzi néni farmján (Tante Mizzis kleine Farm) állatsimogató várja a vendégeket. A szomszédos Drágakőbányában (Edelsteinmine) igazi aranyásó-hangulatba jöhetnek a látogatók, akik a patakból egy szita segítségével moshatnak drágaköveket – pont úgy, mint a régi időkben.

 

Tipp: hosszú nyári esték

A Familypark júliusban és augusztusban négy szombaton 20 óráig tart nyitva és minden egyes alkalommal más-más meglepetéssel várja a vendégeket.
Időpontok: július 13. és 27., valalmint augusztus 10. és 24.

Nyitvatartás

2019. március 30. – 2019. szeptember 30.
minden nap 9–18 óra között

2019. október 1–24.
minden nap 10–17 óra között

Napijegy: 26 euró (a 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés)


www.familypark.at

2019. augusztus 5.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!