Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Fizetős lesz a parkolás a Normafánál

 

Fizetős lesz a parkolás a Normafánál

Hétvégente is!

2023. január 21-től fizetős lesz a Normafánál az Eötvös út – Hegyhát út találkozásánál (a CBA mellett) induló aszfaltos parkoló.


Fizetős időszak: hétvégén és munkaszüneti napokon 8.00 és 20.00 óra között.

Parkolási díj: 440 Ft/óra

A parkoló területén a fenti fizetőidőszakon kívül a várakozás ingyenes.

A parkolóban történt várakozásért a zöld rendszámmal rendelkező gépkocsik, valamint a motorkerékpárok után is fizetni kell.

A mozgáskorlátozottak által vezetett, valamint az őket szállító járművekre kiadott érvényes parkolási igazolvány jogos és szabályos használata esetén a parkolás ingyenes.


A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők részére (3500 kg-nál kevesebb össztömegű gépjármű esetén) a Hegyvidéki Önkormányzat 50% kedvezményt biztosít.


A kedvezményre jogosultaknak a https://eugyintezes.hegyvidek.hu/normafa-parkolas honlapcímen kell előzetesen regisztrálni. A kedvezmény a Nemzeti Mobilfizetés rendszerében a regisztrációt követő első naptól aktiválódik. A kedvezmény csak mobilparkolás esetén vehető igénybe!


Forrás: normafapark.hu


2023. január 20.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!