Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Gyerekparadicsom a debreceni strandon

 

Gyerekparadicsom a debreceni strandon

Különleges családi élmények a júniusban felavatott Aquaticum Strandon

Az új strandfürdő jelképe, a 12 méter magas, háromszintes, minden irányból könnyen megközelíthető és átjárható központi épület alatt alakították ki a családbarát öltözőket. A modern központi épület medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág (50 és 33 1/3 méter hosszú úszósávokkal), kalandmedence, négyféle óriáscsúszda: Feketelyuk csúszda, Gömbcsúszda, UFO csúszda, és egy Aquatube csúszda, mászófal, 4 méter mély ugrómedence „Tarzanfával” is helyet kapott, háromféle 1-től 4,7- méterig terjedő ugrómagassággal. Az ugróplatform fölött kialakított áttetsző aljú medencébe alulról is be lehet látni.


A strandon található 16 különböző funkciójú medencét mindenki igényének megfelelően alakították ki, az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig, relaxációig. Az aktív gyermekvilág, a modern elemekkel tarkított élményfürdő, és a nyugodt gyógyfürdőzés elemei között ügyesen lavíroztak a tervezők, így az egyedülálló szolgáltatásokkal megnyitott vizes élményparkban a kicsik, a nagyobbak, a szülők, de még a nagyszülők is felhőtlenül érezhetik magukat.

A tervezők jól tudták, hogy a szülőkhöz a gyerek szívén át vezet az út. Ha a gyerek jól érzi magát, akkor a szülő is boldog. Ezért álmodtak meg a lurkóknak egy olyan „gyermekvilágot”, ahol nem fukarkodtak az olyan egyedi attrakciókkal és izgalmas élményelemekkel, amelyek kiemelik a nagyerdeit a többi fürdő közül. A gyerekeket rengeteg inger éri majd, közel 2 ezer négyzetméteren. Az egészen kicsiknek (0-4 éves kor között) egy 0-40 cm fokozatosan mélyülő gyerekpancsoló épült, fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal, így a legkisebbek is biztonságosan fürödhetnek benne. A gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló is várja vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel, kötélmászókával.


Különleges szórakozást ígér a spray park, és a családi csúszdákon közösen lehet a vízbe csobbanni. Az ügyesebbeknek a hullámmedence is izgalmas perceket nyújthat. A lassú folyóban, azaz az 1,2 méter mély sodrómedencében fürdőzők pedig úgy érezhetik magukat, mintha valóban folyóvízben úsznának.


A terület északi részén játszótér, kültéri kondipark és a labdajátékok szerelmeseinek épült strandfoci, kézilabda, teqball, streetball és lábtengó pályák állnak a szárazabb szórakozásra vágyók rendelkezésére.

Ha a strandolás során megéhezik a család, akkor a Pallagi út felőli sétányon kialakított üzletsoron igazi gyerekbarát fogásokat is találhatnak az éttermek, cukrászdák, fagyizók, lángososok, kisebb boltok kínálatában.

Kialakításra került egy zárt gyerekjátszó és egy bébi pelenkázó is.


Forrás: aquaticum.hu és az Aquaticum Debrecen SPA Facebook oldala

2020. augusztus 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!