Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Gyermeknap a Budaörsi Repülőtéren

 

Gyermeknap a Budaörsi Repülőtéren

A Budaörsi Repülőtéren 2023. május 28-án, vasárnap egész napos programokkal várják az érdeklődőket.

Közeleg a Gyermeknap, és ha még nem tudod, hogy hol tölthetnétek el a családdal ezt a szép napot, akkor ajánljuk figyelmedbe a Budaörsi Repülőteret! 2023. május 28-án, vasárnap egész napos programokkal várják az érdeklődőket.

Az eseményre természetesen kicsik és nagyok számára egyaránt ingyenes a belépés, így érdemes a teljes családdal, akár nagyszülőkkel is kilátogatni a tartalmas és élménydús napra. A rendezvényen rengeteg érdekes és izgalmas program várja a családokat: az esemény központi helyszíne a gyermeksziget lesz, ahol az apróságok óriásbuborék show-n, ugrálóvárakban és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt, valamint jelmezes animátorokkal is találkozhatnak. Repülőtér lévén persze a legnagyobb élmény a sétarepülés lesz, amit a repülés szerelmesei biztosan élvezni fognak. De emellett egy katonai kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők, amely nagy érdeklődésre tarthat számot a technika-rajongók körében.

Az esemény alatt nem fognak éhezni sem az ideérkezők, hiszen gasztroudvar is várja őket, ahol finom ételeket és italokat lehet majd fogyasztani. Emellett meglepetésprogramokkal is készülnek a szervezők, így biztosan nem fog unatkozni, aki a Budaörsi Repülőteret választja a május 28-i vasárnapra. A programok 10-18 óra között megállás nélkül folynak majd.

Összességében, ha te is szeretnél egy igazán emlékezetes Gyermeknapot eltölteni a családdal, akkor mindenképpen látogass el a Budaörsi Repülőtérre 2023. május 28-án! A sokféle program és a jó hangulat garantáltan felejthetetlen élményeket fog nyújtani mindenkinek. Ne hagyd ki! 

Az esemény fő támogatói között megtalálható a Szerencsejáték Zrt, a HungaroControl és az MVM Next, valamint további támogatóként az Aeroglobe Kft. és a Fly-Coop Kft. is csatlakozott a rendezvényhez.

Az esemény linkje itt található!

(X)

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!