Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Hangdóm: a csodavilág, ahol a hangok és a képek életre kelnek

 

Hangdóm: a csodavilág, ahol a hangok és a képek életre kelnek

Már 4 éves kortól ajánlott

A Hangdóm, a nemrég átadott városligeti Magyar Zene Háza egyik különleges tere, ahol egyszerre mindenhonnan áramlanak a hangok, miközben a szemünk előtt sorjázó képeket csodáljuk.


A Hangdóm, tehát egy olyan kupola, amely egyrészt vetítővászon, illetve hangokat is kiaad magából, a vetítővászon mögé rejtett hangszórók segtségével. A természet hangjaitól a komponált zenéig több különböző zene-látvány élmény részesei lehetünk ebben a különleges térben, ahol nem utolsósorban kényelmes babzsákokon pihenve élvezhetjük a fejünk felett zajló "előadás".

Az egyes műsorok időpontjáról a zenehaza.hu honlapon tájékozódhatott, illetve itt válthattok jegyeket az ellérhető előadásokra is. 4 éves kortól megtekinthető például a Hangulatok című program, amely a Kárpát-medence hangjait és képeit közvetíti, vagy 6 éves kortól ajánlott a Moment's Notice, amely során a zenei élmény interaktív vetítéssel párosul, Moholy-Nagy László képi világából merítve.


Bővebb információ a Hangdóm programjairól ezen a linken.


Információ és fok forrása: Magyar Zene Háza honlapja


2023. január 9.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!