Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Három az egyben: kirándulás, kecskesajt-kóstoló és gyümölcsszüret

 

Három az egyben: kirándulás, kecskesajt-kóstoló és gyümölcsszüret

Látogassatok el a csodálatos Dera-szurdokba, hazafelé pedig töltsétek fel a hátizsákokat friss kecskesajttal és szezongyümölcsökkel!

A körülbelül 1 kilométer hosszú szurdokvölgy a Pomáz-Dobogókő úton közleíthető meg. Pomáz felől érkezve Pilisszentkereszt előtt kell balra kanyarodni a kirándulóhely parklójába.

A rövid túra egyaránt alkalmas kisebb és nagyobb gyerekeknek is, hiszen a kicsiknek elég rövid, a nagyoknak pedig elég kalandos. Száraz időben a túra egy részét akár a patakmederben is megtehetjük.

A visszaúton Pomáz felé az út bal oldalán találjátok a Fülöp Kecskefarmot, ahol finom házi tej- és hústermékeket vásárolhattok. Az üzlet előtt mini állatsimogató is várja a gyerekeket. Előzetes jelentkezéssel szombatonként a farm meglátogatására is lehetőség van. 

Körülbelül 5 kilométerrel távolabb, a Margitligeti úton, a Garat utcával szemben találjátok a Breier Farmot, ahol jelenleg nyári almától és szilvától roskadoznak a fák. Szedd magad akció keretében hézköznap 8 és 17, hétvégén 8 és 15 óra között van lehetőség friss szezongyümölcsöt szedni kedvezményes áron.

Aztuán már nincs más hátra, mint otthon jól belakmározni!

2018. augusztus 27.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!