Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Idén 15. alkalommal vár mindenkit a kukoricalabirintus az Alföldön

 

Idén 15. alkalommal vár mindenkit a kukoricalabirintus az Alföldön

Augusztus 20-ig látogatható

Ismét várja a kalandkedvelőket a kiszombori határban a kukorica-útvesztő – sorrendben ez a tizenötödik. A szervezők ugyan féltek attól, hogy a rendkívüli aszály miatt teljesen kiszárad a növény, és emiatt nem sikerül megrendezni az évről évre töretlenül népszerű programot, de végül, ha a szokásosnál alacsonyabbra is nőttek a szárak, a labirintushoz alkalmasak lettek.A számítógépen megtervezett alaprajz alapján az összesen 4 és fél kilométeres útvonalat a 4 és fél hektáros kukoricaföldön négy ember alakította ki kézi erővel, kapálva. A munka mintegy 200 órát vett igénybe. A helyes útvonal 2 és fél kilométeres. Aki ezt megtalálja, kényelmes sétával alig egy óra alatt a végére érhet.A labirintus hétköznapokon délután 4-től este 8-ig, péntektől vasárnapig pedig éjfélig látogatható. 

Az adománybelépők ára:

  • felnőttek 1000 Ft
  • 14 év alatt 500 Ft

Pontos helyszín: Kiszombor külterület, Óbébai út – Kübekháza felé vezető út, a község központjától 2,5 km-re.További inforámciók ezen a linken.Forrás: termeszet.hu

A fotó illusztráció.


2023. július 25.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!