Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Indulnak a szárnyashajó járatok Esztergomba

 

Indulnak a szárnyashajó járatok Esztergomba

A Nagy-Dunaágban közlekedő hajók hétfő kivételével naponta közlekednek.

Természetesen a hétfői üzemszünet ünnepnapokra nem vonatkozik, így pünkösdhétfőn is igénybe vehetjük majd az esztergomi szárnyashajó járatot. 

A hajó 10 órakor indul Budapestről és 11:30-ra ér Esztergomba Vác és Visegrád érintésével. Visszafelé 17:30-kor indul Esztergomból és 19:00 órára ér vissza Budapestre.

Április 19. óta a Mahart  Kis-Dunaágban közlekedő esztergomi kirándulóhajói is napi rendszereséggel indulnak, hétfőt kivéve (június 10-én, pünküsdhétfőn ezek a járatok is közlekednek.) A hajók 9:00-kor indulnak a Vigadó térről, érintik többek között Szentendrét, Visegrádot, Nagymarost és Zebegényt. Visszafelé 16:00-kor indul a hajó Esztergomból és 20:00 órára ér Budapestre.

A szintén a Kis-Dunaágban közlekedő szentendrei kirándulóhajó július 30-ig hétfő kivételével naponta jár (de közlekedik június 10-én), majd július 1-től szeptember 1-ig minden nap igénybe lehet venni. Délelőtt 10:30-kor indul a Vigadó térrő majd a Batthyány tér érintésével 12:00-re ér Szentendrére. Visszafelé 17:00 órakor indul Szentendréről és mindössze egy óra alatt vissza is ér Budapestre.

Forrás: Mahart PassNave Kft. Facebook oldala és honlapja

2019. április 28.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!