Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Ismét jár a Zsuzsi vonat

 

Ismét jár a Zsuzsi vonat

Hétfő és szerda kivételével minden nap közlekedik

A debreceni Zsuzsi Vasutat másfél éves felújítás után 2020. július 18-án vehette ismét birtokba az utazóközönség. A 19. század második felében épült vasútvonal többször átalakult illetve hosszabb-rövidebb időszakokra meg is szűnt. Jelenlegi formájában 1996. óta működik.



A vasút és környéke számos látnivalót tartogat. Járműparkjába tartoznak dízel mozdonyok, de van gőzmozdonya is, és a debreceni állomáson az 1928-ban épült fűtőházat is érdemes szemügyre venni. A Hármashegyaljai célállomás remek kirándulóhely családoknak. A hármashegyaljai pihenőerdő kilátójának tetejéről csodálatos látvány tárul a turisták és az erdőjárók szeme elé.  A területen található még a Hármashegyi-tó, egy erdei játszótér, a Hármashegyi Erdei iskola és egy erdei tanösvény is. 


A kisvasút augusztus 31-ig hétfő és szerda kivételével naponta közlekedik. Debrecen-Fatelep állomásról 8:30, 11:15 és 14:15 órakor indulnak járatok, Hármashegyaljáról pedig 10:00, 13:00 és 15:00 órakor indulnak vissza. A családi menettérti jegy 3500 Ft.

Egyéb információkat és jegyárakat az erdei vasút honlapján találtok.


2020. július 20.

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!