Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Itt a 2019-es nosztalgiajárat-szezon!

 

Itt a 2019-es nosztalgiajárat-szezon!

Hétvégente már közlekednek a nosztalgiavillamosok és egy buszjárat is

Májustól az ősz beköszöntéig több állandó nosztalgiajárat áll a budapestiek és az ide látogatól rendelkezésére.

A Hófehérke nosztalgiahajó szombat délutánonként körjáratként közlekedik. A Jászai Mari térről a Margitszigetet érintve útba ejti a Petőfi teret és a Batthyány teret, majd innen tér vissza a kiindulási pontra. A Hófehérke motorhajó egyik utolsó képviselője a Dunán még hajózó klasszikus építésű a XIX. században épült hajóknak.

Szombatonként a világ 10 legszebb villamosvonala közé választott 2-es villamos vonalán az N2-es nosztalgiavillamosról csodálhatjuk meg a világörökségi helyszínként is számon tartott Duna-partot.

Vasárnaponként a belvárosból indulva a budai fonódó villamoshálózat vonalán, a Deák Ferenc tér–Szent Gellért tér–Katinyi mártírok parkja útvonalon közlekedő N19-es nosztalgiavillamossal utazva alkalom nyílik Gellért, a Rudas és a Lukács Fürdő megtekintésére is. Ezen a vonalon a Parlament épületével büszkélkedő pesti oldal panorámájában is gyönyörködhetnek a nosztalgiázók. 

A nyári időszakban minden vasárnap körjáratként viszi az érdeklődőket az N109-es nosztalgiabusz a Deák Ferenc tér–Erzsébet tér–Budai felső rakpart–Margit híd–Nyugati tér–Bajcsy-Zsilinszky út–Deák Ferenc tér útvonalon. A vonalon az IK180-as csuklós nosztalgiabusz mellett a IK630-as kabrió busszal is találkozhatunk májustól.

Természetesen alkalmi jelleggel ezeken a járatokon kívül is indulnak majd egyéb nosztalgiajáratok a tavasz és a nyár folyamán.

A nosztalgiajáratokat nosztalgia-vonaljeggyel vagy napijeggyel, illetve éves nosztalgiabérlettel lehet igénybe venni. A jegy és a bérlet megvásárolható elővételben a BKK ügyfélközpontjaiban vagy a helyszínen, a járművön dolgozó kalauztól. 6 éven aluliaknak az utazás ingyenes.

Hír és kép forrása: bkk.hu

2019. május 6.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!