Keresem

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Itt korcsolyázhattok ingyenesen Budapesten 2021-22

 

Itt korcsolyázhattok ingyenesen Budapesten 2021-22

Nincs okunk panaszra: Budapesten több mint 20 hely közül 11 jégpályán teljesen ingyen korcsolyázhatunk.

Koripályák évről-évre jönnek-mennek, de szerencsére 2021. decemberében is találunk olyan helyszíneket, ahol ingyenes a korizás a szezonban. Ezeket a lehetőségeket gyűjtöttük most össze nektek.békásmegyei piac közösségi terén február elejéig várják a vendégeket naponta 8 és este 20 óra között. Az ingyenes belépés mellett korcsolybérlésre is lehetőség van, illetve egy öltözősátorban biztosított az átöltözési lehetőség. A pálya védettségi igazolvány nélkül vehető igénybe.


A 3. kerületiek igencsak el vannak látva koripályákkal, hiszen Békásmegyer mellett, az óbudai Fő téren is található egy. Ez is ingyenes, itt  is lehet korit bérelni, viszont használata védettségi igazolványhoz kötött.


Bálnánál is megnyílt idén újra az ingyenes koripálya. A Duna-parti korizás élményét kár lenne kihagyni. 450 négyzetméteretek van a leszúrt rittbergerek és dupla-axelek gyakorlására.


Bazilikánál is lehet idén korizni, de csak január 1-ig, szóval siessetek, ha szeretnétek kipróbálni. Itt a pályát 14 éven aluli gyerekek vehetik igénybe, de nekik mind a korizás, mind a bérlés, mind a hétvégi oktatás ingyenes.


Mindenki számára ingyenes idén a Hunyadi téri szezonális pálya. A szintetikus pályán nem javasolják a saját kori viselését, de 60 pár korcsolyát tudnak ingyenes biztosítani az érdeklődőknek.


Kerületi lakosoknak ingyenes a Horváth Mihály téren felállított Józsefvárosi Jégpálya. Nem kell azonban otthon hagyni más kerületben lakó ismerőseinket sem: csekély belépti díj ellenében ők is velünk együtt róhatják a köröket.


Sokadik éve üzemel telente az újpesti Szent István téren is ingyenes korcsolypálya. Itt egészen január 30-ig várják a sportolni vágyókat.


Idén sokadik alkalommal  Zuglóban is lehetőség nyílik ingyenes korizásra hétköznap délutánonként, hétvégén egész nap. A Bosnyák téri létesítmény január 31-ig tart nyitva.


Újbudán a Bikás parkban található jégpályát a helyi lakosok ingyenesen, a kerületen kívüliek 1000 Ft-os belépődíj ellenében használhatják.


Szintén a kerületi lakosok számára ingyenes a belvárosi  Szabadság téren létesített korcsolyapálya. Ide viszont csak V. kerületi lakcímkártyával léphettek be.


És végül, de nem utolsósorban, idén ismét ingyen korizhattok a Müpánál is. 


A többi budapesti koripályát is megtaláljátok jégpálya adatbázisunkban.

2021. december 21.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!