Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Itt korcsolyázhattok ingyenesen Budapesten: 2023-24 tél

 

Itt korcsolyázhattok ingyenesen Budapesten: 2023-24 tél

A fővárosban idén 9 jégpályán korcsolyázhatunk ingyenesen

Koripályák évről-évre jönnek-mennek, de szerencsére 2023. decemberében is találunk olyan helyszíneket, ahol ingyenes a korizás a szezonban. Ezeket a lehetőségeket gyűjtöttük most össze nektek.



békásmegyei piac közösségi terén január 31-ig várják a vendégeket naponta 8 és este 20 óra között. Az ingyenes belépés mellett korcsolybérlésre is lehetőség van. Ez utóbbi fizetős.


A 3. kerületiek igencsak el vannak látva koripályákkal, hiszen Békásmegyer mellett, az óbudai Fő téren is található egy. Ez is ingyenes, szintén január 31-ig üzemel, és itt  is lehet korit bérelni.

Bazilikánál is lehet idén korizni, de csak január 1-ig, szóval siessetek, ha szeretnétek kipróbálni. Itt a pályát 12 éven aluli gyerekek vehetik igénybe, de nekik mind a korizás, mind a bérlés ingyenes.


Kerületi lakosoknak ingyenes a Horváth Mihály téren felállított Józsefvárosi Jégpálya. Nem kell azonban otthon hagyni más kerületben lakó ismerőseinket sem: csekély belépti díj ellenében ők is velünk együtt róhatják a köröket.


Sokadik éve üzemel telente az újpesti Szent István téren is ingyenes korcsolypálya. Itt egészen január 7-ig várják a sportolni vágyókat.


Idén Kőbányán is lehetőség nyílik ingyenes korizásra méghozzá naponta 9:00 és 20:00 óra között. A Szent László téri létesítmény február 4-ig tart nyitva.


Újbudán az Bikás parkban található jégpályát a helyi lakosok ingyenesen, a kerületen kívüli felnőttek 2000 Ft-os, a kerületen kívüli gyerekek pedig 1000 Ft-os belépődíj ellenében használhatják.


A Hunyadi téren létesített korcsolyapálya használata az VI. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek, a terézvárosi intézmények tanulóinak diákigazolványuk vagy az intézmény vezetője által kiállított igazolásuk bemutatásával, illetve a kerületi intézmények dolgozóinak és családtagjainak  ingyenes. 

És végül, de nem utolsósorban, idén ingyen korizhatnak a Westend Tetőkert jégpályáján a VI. és XIII. kerületi lakcímkártyával rendelkező lakosok, valamint a 10 év alatti gyerekek egészen december 31-ig.


A többi budapesti koripályát is megtaláljátok jégpálya adatbázisunkban.

2023. december 26.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!