Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Itt korcsolyázhattok ingyenesen Budapesten: 2022-23 tél

 

Itt korcsolyázhattok ingyenesen Budapesten: 2022-23 tél

A fővárosban idén 9 jégpályán korcsolyázhatunk ingyenesen

Koripályák évről-évre jönnek-mennek, de szerencsére 2022. decemberében is találunk olyan helyszíneket, ahol ingyenes a korizás a szezonban. Ezeket a lehetőségeket gyűjtöttük most össze nektek.békásmegyei piac közösségi terén január 15-ig várják a vendégeket naponta 8 és este 20 óra között. Az ingyenes belépés mellett korcsolybérlésre is lehetőség van. Ez utóbbi fizetős.


A 3. kerületiek igencsak el vannak látva koripályákkal, hiszen Békásmegyer mellett, az óbudai Fő téren is található egy. Ez is ingyenes, és itt  is lehet korit bérelni.

Bazilikánál is lehet idén korizni, de csak január 1-ig, szóval siessetek, ha szeretnétek kipróbálni. Itt a pályát 14 éven aluli gyerekek vehetik igénybe, de nekik mind a korizás, mind a bérlés ingyenes.


Kerületi lakosoknak ingyenes a Horváth Mihály téren felállított Józsefvárosi Jégpálya. Nem kell azonban otthon hagyni más kerületben lakó ismerőseinket sem: csekély belépti díj ellenében ők is velünk együtt róhatják a köröket.


Sokadik éve üzemel telente az újpesti Szent István téren is ingyenes korcsolypálya. Itt egészen január 8-ig várják a sportolni vágyókat.


Idén Kőbányán is lehetőség nyílik ingyenes korizásra méghozzá naponta 9:00 és 20:00 óra között. A Szent László téri létesítmény január 29-ig tart nyitva.


Újbudán az Etele téren található jégpályát a helyi lakosok ingyenesen, a kerületen kívüli felnőttek 2000 Ft-os, a kerületen kívüli gyerekek pedig 1000 Ft-os belépődíj ellenében használhatják.


A belvárosi  Szabadság téren létesített korcsolyapálya használata az V. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek munkanapokon, hétfőtől-csütörtökig 9 és 21 óra között, valamint pénteken 18 óráig ingyenes. Kivételt képeznek az ünnepnapok és a zártkörű rendezvények.


És végül, de nem utolsósorban, idén ingyen korizhatnak a Westend Tetőkert jégpályáján a VI. és XIII. kerületi lakcímkártyával rendelkező lakosok, valamint a 10 év alatti gyerekek.


A többi budapesti koripályát is megtaláljátok jégpálya adatbázisunkban.

2022. december 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!