Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Január 6-ig vár a Karácsonyi Meseház

 

Január 6-ig vár a Karácsonyi Meseház

Több, mint 10 éve minden karácsonykor kinyitja kapuit

Egy magánember, Gyurján János és segítői díszítik fel már több, mint 10 éve minden évben a Karácsonyi Meseházat, amely az ország dél-nyugati szegletében megbújó kis Vas megyei településen, Csákánydoroszlón található.


Az évről-évre újabb világító díszekkel bővül a Meseház, ma már 2000 négyzetméteren terül a karácsonyi csodavilág. Idén többek között pingvineket, jegesmedvéket, mézeskalács házikót, led-patakot és összesen több mint 200 világító figurát láthatnak a látogatók.


A cím: Fő u. 102., Csákánydoroszló, nyitvatartás 17:00 és 20:00 óra között. A belépés ingyenes, de a becsületkasszába tudtok pénzt dobni, ha szeretnétek.

Idei újdonság a két makett- és modellszoba, ahol hangulatos karácsonyi városok, vasútállomások, vidámparkok elevenednek meg miniatűr változatban.


Ha látogatást terveztek, érdemes tudni, hogy az utcában tilos lesz majd megállni, parkolni a Gasztony felé vezető úton és a majornál lehet.


Hír forrása: vaol.hu

Fotók: Karácsonyi Meseház Facebook oldala

2022. december 2.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!