Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Jégpálya két emeleten

 

Jégpálya két emeleten

Kihagyhatatlan élmény a szomszédban!

Huszonötödik születésnapját ünnepli a Wiener Eistraum, azaz Bécsi Jégálom, a szomszédos főváros minden képzeletet felülmúló jégpályája. Az ünnepélyes megnyitóra január 22-én 19:00 órakor kerül sor egy fantasztikus jégshow keretében.


A 9000 négyzetméteren elterülő Eistraum négy hatatlmas jégpályából tevődik össze.  A második emeleti részre a parkon keresztülvezető jégfolyosón lehet feljutni. A gyerekeknek és kezdő korcsolyázóknak ingyenes gyarkorlóterületeket tartanak fenn, a gyakorlott korisok pedig akár a curlinget is kipróbálhatják. Természetesen a finom falatok, a korcsolyaélező és a korcsolyakölcsönző szolgáltatás sem hiányzik a helyszínről.


A bécsi koripálya március 1-ig tart nyitva, naponta 10:00 és 22:00 óra között. Felnőtt belépő 8 euró, gyerekeknek (16 éves korig) 5,50 euró. Bővebb információt angol és német nyelven, valamint kedvezményes online jegyeket a koripálya weboldalán találtok.


2020. január 21.


Képek forrása: stadtwienmarketing.de

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!