Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Július 9-én érkezik a mozikba a Bogyó és Babóca 4.

 

Július 9-én érkezik a mozikba a Bogyó és Babóca 4.

A sorozat negyedik része is a 2-6 éves korosztályt szólítja meg

Az utóbbi évek legsikeresebb magyar gyerekfilm-sorozatának legújabb részével térnek vissza a hazai filmszínházak: július 9-én mutatják be a Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák mozifilmet, amit már többezer rajongó vár.  A produkció premierjét eredetileg áprilisra tervezték, amit a járványhelyzet miatt későbbre kellett halasztani.



A Bogyó és Babóca 4. ‒ Tündérkártyák ‒ 13 + 1 új mese az elmúlt évtized legsikeresebb magyar gyerekfilm-sorozatának negyedik része, amely az előző három mozifilmhez hasonlóan elsősorban a 2-6 éves gyerekeket szólítja meg. A Pro Familiis, Aranykönyv és Janikovszky Éva-díjas író, Bartos Erika bájos karakterei játékosan, különböző kalandokon keresztül fedezik fel az őket körülvevő világot, a mesék a természet szeretetére, a békességre ösztönzik a legkisebbeket.



A kis nézők a 14 új epizódból megtudhatják, kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő, hogyan jut el egyedül a tücsök koncertjére a Holdbogár, aki nem tud járni, vagy hogy mi sül ki abból, ha a kicsiknek és nagyoknak együtt kell fociznia, míg a Buborék és a Tündérkártya című epizódok az óvodások közti konfliktusok feloldására mutatnak példát.



A gyermekek új szereplőkkel is megismerkedhetnek: a kerekesszékes Holdbogár megjelenésével az animációs film forgatókönyvét is jegyző Bartos Erika a fogyatékossággal élők mindennapjait szeretné megmutatni a legkisebbeknek. „A Holdbogár gyenge lábai ellenére semmiképp sem kiszolgáltatott szereplő, sokkal inkább az önállóságot testesíti meg” – mesélte az új karakterről egy interjúban az írónő.

A mozifilmet ezúttal is az Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és Antonin Krizsanics alkotópárosa rendezte. A mesélő és a szereplők hangját ismét Pogány Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész kölcsönözte, a produkció zenéjét és hangzásvilágát pedig a Kifli Zenekar szerezte. A Bogyó és Babóca 4. ‒ Tündérkártyák ‒ 13 + 1 új mese széles vásznon való megtekintése remek kikapcsolódás és egyben méltó megünneplése lehet a karantén végének a családok számára. 


2020. július 5.

Forrás: sajtóközlemény

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!