Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Karcagon adták át hazánk legújabb lombkorona sétányát

 

Karcagon adták át hazánk legújabb lombkorona sétányát

A tanösvény egész évben ingyenesen látogatható.

Az erdő megismerését segítő sétány 40 interaktív állomáson keresztül, a legmodernebb eszközökkel mutatja be az erdő élővilágát, a környék helytörténetét, tájtörténetét. Hozzásegít, hogy évszaktól függetlenül olyan magasságokban tudjunk szemlélődni, ahová az átlag kiránduló nem jut el.

A közel hat méter magasan épített   sétaösvényen végighaladva, a szó valódi értelmében „magasabb” szinten szemlélhető az erdő élővilága, az erdő állományalkotó fáinak formája, elhelyezkedése. Látható az egyedek küzdelme az életet adó fényért, a létért folyó harc során. A szemlélő elé tárulnak a földről láthatatlan fészkek, odúk és lakóik világa.  A sétány közvetlen közelében pihenő padokat valamint a gyermekek további szórakozását segítő, játszótéri játékokat is elhelyeztek.

A sétányt a Karcagi Parkerdőben találjátok, ahol egy sétáló, kocogó pálya és a hat állomásos tornapálya is várja a sportos életmódot kedvelőket.

Forrás: nefag.hu honlap

2018. január 4.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!