Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Két jégfolyosós koripálya is nyílik a héten

 

Két jégfolyosós koripálya is nyílik a héten

Külön jó hír, hogy az egyik még ingyenes is lesz

Az évek óta nagy sikernek örvendő csepeli jégfolyosós koripálya ebben a szezonban versenytársat kapott: a kőbányai ingyenes jégpályát ugyanis nem csak 200 négyzetméterrel nagyobbra tervezték idén, de egy jégfolyosóval is megfejelték.



A Szent István téren, a Polgármesteri Hivatal előtt felállított koripálya november 27-én, vasárnap 16:00 órakor nyit.  A pálya advent első vasárnapjától egészen január 29-ig lesz használható, és naponta 9-20 óráig látogathatják ingyenesen a korcsolyázni vágyók. A helyszínen korcsolyabérlési lehetőséget is biztosítanak (ez fizetős lesz).


November 25-én nyit a csepeli koripálya a szokásos helyén, a Szent Imre téren. A megnyitóra, melyen fellép a Team Passion névre keresztelt magyar szinkronkorcsolya válogatott, 17:00 órakor kerül sor. A korcsolyázókat egészen január 31-ig várják Csepelen tanítási napokon 14:00-21:00 óra között, hétvégén és tanítási szünetben 8:00-21:00 óra között, december 24-én és 31-én pedig 8:00-16:00 óráig. A belépő 2000 Ft (csepelieknek 1200 Ft), a kölcsönzés 1200 Ft, az élezés pedog 1000 Ft lesz. További részleteket és friss infókat a koripálya Facebook oldalán találtok, amit Csepel Jégpark néven találtok meg az interneten.



Fotók és forrás: Csepel Jégpark, D. Kovács Róbert Facebook oldalak


2022. november 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!