Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kétéltű- és hüllőhatározó mobiltelefonra

 

Kétéltű- és hüllőhatározó mobiltelefonra

A Madárhatározó után elkészült a MME és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület újabb telefonos alkalmazása

Az Android és iOS rendszereken futó mobiltelefonos alkalmazás 2017. áprilisában indult el. Az applikáció a hazánkban előforduló 17 kétéltű és 18 hüllő faj terepi azonosításához nyújt segítséget 41 színes illusztrációval, 12 béka hangjával és részletes fajleírásokkal.

A határozó azoknak készült, akik kezdők, de mégis tudni szeretnék, hogy milyen kétéltűt vagy hüllőt láttak a kertben, a vízparton vagy az erdőben. A határozást megkönnyíti, hogy az alkalmazás akár már egy kiválasztott határozó jegy alapján megmutatja a lehetséges fajokat, de további szűkítésre is van mód, például alakjuk, színük és a megfigyelt élőhely alapján.

Bővebb információt a határozóról ezen a linken talkáltok.

2016. áprilisában indult el a Madáratározó, amely hazánk madárfajának határozásában segít. Azoknak készült, akik kezdő madarászként egy állandóan kéznél lévő határozó segítségével még egyszerűbben szeretnék megtudni, milyen madarat láttak a kertben, a parkban, az etetőn, az itatón. 

Forrás: mme.hu


2017. április 30.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!