Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

KidExpo 2019

 

KidExpo 2019

Melegítsetek be a karácsonyi szezonra!

Tömve van a gyerekszoba játékokkal, mégis lehetetlen lekötni a figyelmét? Zökkentsd ki a mindennapok megszokásából, és fedezzetek fel együtt izgalmas új hobbikat! November 22-24. között felhőtlen kikapcsolódással és változatos programokkal vár a KidExpo a Budapest Arénában.


A család egyetlen tagja sem fog unatkozni, a százféle izgalmas programelem és foglalkozás közül mindenki megtalálja a kedvére valót. Rengeteg ügyességet és kreativitást fejlesztő játék várja az apróságokat, építőjátékokból pedig szinte kimeríthetetlen készlet áll rendelkezésre, de a KidExpón a helyetek akkor is, ha gyermeked imádja az esti meséket, most ismerkedik a betűkkel, esetleg igazi könyvmoly.

 

Beltéri sípálya, mini KRESZ pálya és robotika bemutató is lesz az élményhétvégén, az Utazó Planetáriumában pedig benevezhettek egy igazi űrbéli kirándulásra, és elárulják azt is, miként működik egy valódi távcső.

 

A családi hétvége elképzelhetetlen hasznos tanácsadások nélkül, a standokon és a színpadon számtalan gyerekneveléssel kapcsolatos témát járnak körül a szakértők, a zenei élményekről pedig a Kossuth-díjas Gryllus Vilmos, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, az Alma Zenekar, valamint Bolba Éva és a JAZZterlánc gondoskodik.

 

Részletes program a kidexpo.hu oldalon!

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!