Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kirándulás a téli Pilisben

 

Kirándulás a téli Pilisben

Fontos információk a biztonságos erdőjárásért

A téli szünetben biztosan még a szokásosnál is többen indulnak kirándulni a Pilisbe, egyrészt a lezárások miatt, másrészt a téli hangulat kedvéért, ami sajnos idén a városban egyelőre nem adatott meg. Íme néhány információ, ha ti is útnak indulnátok.


Ha a Dera-szurdokba készültök, érdemes tudni, hogy a szurdokban lévő gyalogos hidak balesetveszély miatt részben elbontásra kerültek, a kék sáv turista út nem járható. Kirándulni az érintett útszakasz helyett a vele párhuzamos hegygerincen haladó kék háromszög turista úton lehetséges.


Dobogókőn és a Pilis-tető térségében a decemberi ködös időjárásának köszönhetően nagyobb mennyiségű zúzmara rakodott az erdő fáira., így fokozott figyelemmel kiránduljatok, mivel a megnövekedett terhelés miatt kisebb-nagyobb ágak is letörhetnek.

A késő őszi és téli vaddisznó hajtóvadászatok a legalkalmasabbak a vadállomány szinten tartására, szabályozására. Február végéig rendszeresen folynak a vadászatok, melyeknek a szünetre eső időpontjai a következők: Pilisszentkereszti Erdészet december 29., Visegrádi Erdészet december 21.


Napi aktuális információkat a parkerdo.hu oldalon találhattok.


A kép illusztráció.


2020. dcember 20.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!