Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kisállat hiradó

 

Kisállat hiradó

Bár az utóbbi hetekben a koalák kerültek az állatkerti rivaldafénybe, számos vidéki állatkertben édesebbnél édesebb kisállatokkal találkozhattok.







Közeleg a húsvét és ezzel együtt a tavaszi szünet, így ha kedvetek kerekedik és lehetőségetek nyílik rá, látogassatok el valamelyik vidéki állatkertbe. Összefoglalónkból megtudhatjátok, hol születtek idén kisállatok.


A Nyíregyházi Állatpark sztárja kétség kívül a tavaly novemberben született zsiráfborjú, Kamilla, de az ő születése óta idén is jött itt világra már apróság: február elején egy ritka antilopfaj, a szitatunga állomány bővült egy újabb kislánnyal.


Nem lehet panasz a Gyöngyösi Állatkert nőstény oroszlánjára: március 12-én Ella immár harmadik alkalommal örvendeztette meg a nagyközönséget, amikor két kislány és egy kisfiú oroszlánnak adott életet. Az oroszlánkölykök mellett ne feledkezzünk meg Szilvikéről se: a lámakislány Újév napján jött világra. (A képen egy korábbi alomból származó kölyök szerepel.)


Győrben nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három állatbébi várja a látogatókat. Még tavaly ősszel született meg Lujza, a lámacsikó, őt követték január 19-én a fehér tirgris kölykök, majd február 1-jén érkezett egy hosszúfülű földimalac-kölyök is. Húsvét hétfőn ők, és még sok érdekes program vár titeket, ha ellátogattok a Xantus János Állatkertbe.


2015. március 31.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!