Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kisvasutazás a Börzsönyben

 

Kisvasutazás a Börzsönyben

Négyből három kisvasút üzemel a nyár folyamán

A fővároshoz közeli Börzsöny sok család kedvenc kirándulóhelye. Az itt tett túrák fényét emeli, hogy a kisvasúti hálózatnak köszönhetően számos izgalmas útvonalat találhatunk ki az újabb és újabb erdei sétákhoz erőnlétünkhüz, és a velünk tartó gyerekek korához illeszkedve. Ezen a nyáron kicsit kevesebb a lehetőség a felújítási munkák miatt, de még így is rengeteg lehetőségünk akad, hogy kiránduljunk egy jót a Börzsönyben.



Kezdjük a kevésbé jó hírekekkel. A népszerű Királyréti Erdei Vasút felújítási munkálatok miatt előreláthatólag az ősz közepéig nem fogad utasokat. A Kemencei Erdei Múzeumvasúton is kezdődtek felújítások, itt azonban Kemence és Godóvár között továbbra is biztosított a közlekedés. A látogatóközpont, a peron és múzeum egész területén, valamint a szerelvényeken kötelező a maszk használata, illetve a 1.5 méteres védőtávolságot be kell tartani. A kassza épületében egyszerre csak 1 vendég, a múzeumban legfeljebb 4 fő tartózkodhat. A vonatok hétvégente és ünnepnapokon közlekednek, az aktuális mentrendet ezen a linken találjátok meg.



A Nagybörzsönyi Erdei Vasút Nagybörzsöny és Nagyirtás között szállítja az utasokat a nyár folyamán pénteken, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon. Nagyirtásról, immár csak egy átszállással tudunk eljutni Szobra a Brezina-völgyi Erdei Vasút járataival, amelyek júniustól augusztus végéig szintén péntektől vasárnapig illetve ünnepnapokon közlekednek. 



2020. június 3.

Kép: Nagybörzsönyi Erdei Vasút

Kép forrása: Börzsönyi Kisvasutak Facebook oldal

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!