Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Költözik a repülőmúzeum

 

Költözik a repülőmúzeum

Az ország kedvenc repülőmúzeuma hamarosan új helyen fogadja a látogatókat

Az Aeropark csupán métereket költözik, mégis pazar látvány lesz már az autósoknak is. A park március 23-án bezár, az új kiállítóhelyen várhatóan 2017. májusától fogadja a látogatókat.




Még látványosabb helyen, a 4-es főúthoz közelebb sorakoznak majd fel azok a muzeális repülőgépek, amelyek a magyar repüléstörténetnek állítanak emléket Ferihegyen. Az Aeroparkot működtető Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) és a Közlekedési Múzeum tájékoztatása szerint a népszerű kiállítóhely a repülőtér fejlesztése miatt költözik új helyre, ahol sokkal színvonalasabb és nagyobb szabadtéri kiállítóteret kap a korábbinál. Bizonyos forgalmi helyzetekben akár közvetlenül a látogatók feje fölött repülnek majd át kis magasságban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 31L futópályáját megközelítő repülőgépek, és idén nyáron számos tartalmi újítás is várja a látogatókat.

A fejlesztés során szimulátor, új kávézó, jól felszerelt repülős ajándékbolt létesül, a tervek között szerepel egy a légiforgalmi irányítást bemutató tárlat is. Minden kiállított repülőgép négy-négy irányból külön intenzív megvilágítást kap, mely a repülőtér felé forduló M4 felüljáróról impozáns látvány lesz.

Forrás: Közlekedési Múzeum sajtóközlemény


2017. március 22.



vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!