Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Különleges budapesti kilátópont

 

Különleges budapesti kilátópont

Különleges panorámával a fővárosra

Tudtátok, hogy a Néprajzi Múzeum tetején 7000 négyzetméternyi zöld terület található, változatos és gazdag növényvilággal? A 0-24 órában szabadon bejárható park közösségi térként várja a látogatókat, legmagasabb pontjain különleges panorámát nyújtva a Városligetre és a Hősök terére.


Ha ellátogatnátok ide, érdemes néhány szabályt észben tartani. 


A Tetőkertet kizárólag az épületen kívülről tudjátok megközelíteni!

A Tetőkertet a kiskorú gyermekek csak felnőtt kíséretével vehetik igénybe. A gyermekek testi épségéért minden esetben szüleik, felnőtt kísérőik felelnek.


Sportolni – de különösen kerékpározni, rollerezni, motorozni, görkorcsolyázni, gördeszkázni, szánkózni, síelni, sárkányt ereszteni, labdajátékot játszani itt nem szabad, mert veszélyezteti a tetőkert használóinak épségét. A megújult Városligetben ezekre a sportokra számtalan sokkal jobb terület kínálkozik.



A tereplépcsők, füves területek botlás- és csúszásveszélyesek. Amikor villámlással járó vihar van, veszélyessé válhat a tető, ilyenkor a biztonsági őrök felhívására haladéktalanul el kell hagyni a területet.

Négylábú kedvenceiteket ide sajnos nem hozhatjátok magatokkal.


Forrás: Néprajzi Múzeum weboldala és Facebook oldala


2022. július 30.


vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!