Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Legfontosabb májusi változások

 

Legfontosabb májusi változások

Megszűnik, tovább tart nyitva, felújítják, újra jár

Május elég sok változást hoz, így arra gondoltunk, összefoglaljuk nektek ezeket, hogy ne induljatok hiába útnak. A kép vegyes: vannak jó hírek, de olyanok is, amelyek néhányótokat bizonyára elszomorítanak. Lássuk akkor a részleteket!Május 2-tól június 3-ig karbantartás miatt nem üzemel a Libegő.Jó hír viszont, hogy a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum májustól a régi nyitvatartási rend szerint, azaz keddtől vasárnapig, 10 és 18 óra között várja a látogatókat. Ha esteleg suli után van egy szabad órátok, akkor például beugorhattok a Jurták és kolostorok kiállításra.

Végleg bezárt az Eleven Park Reno Udvarban található játszóháza, ide ne tervezzetek már hétvégi látogatást.2022. április 30-án, szombaton hajnalban újraindult a Városmajor és a Széchenyi-hegy között közlekedő fogaskerekű vasút.  Ezzel egyidőben a BKK elindítja a Telefogas rendszert: hétköznap reggelente 5:30-ig, hétvégén és ünnepnap 7:30-ig, valamint mindennap késő este, 22 óra után csak akkor indulnak el a szerelvények, ha azt a BKK ügyfelei igénylik.2022. május 4.


vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!