Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Lézerharc a Duna Plázában

 

Lézerharc a Duna Plázában

Izgalom, szórakozás, ügyesség, taktika

Ugye, nem is volt olyan régen, hogy fénykardért könyörögtél a szülinapodra, és előszeretettel öltöztél Jedi lovagnak az iskolai farsangon? Felidézheted a Star Wars izgalmas világát, ráadásul támadhatsz, taktikázhatsz és kilövöldözheted magadból a feszültséget a budapesti Laser Force Arénában, ahol egy szórakoztató lézerharc vár rád és akár az egész családra.

A lézerharc egy csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát, ötvözve a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét. Nem szükséges előzetes felkészülés, csak vesd bele magad a harcba, és garantáltan megszerzed a szükséges adrenalin-adagodat! Mindezeken felül Magyarországon csak itt próbálhatjátok ki a legfejlettebb Laser Force VIP mellényes rendszerét ami számtalan on-line játékmódot, szintlépési lehetőségeket és hat különböző rang elérését is lehetővé teszi.

Budapesten már 2 helyen is játszhattok!

A XIII. kerületi Duna Plazában hétfőtől-vasárnapig várnak Titeket, de csatázhattok a régi helyszínen, a Váci út 168. alatt, a Rénóudvar épületében is így már összesen 1800 m2-en játszhattok!

A pályákon összesen 72 felszereléssel rendelkeznek, így bőven jut mindenkinek :) A pályák megtervezésében és építéséhez a nemzetközileg is kiváló eredményeket felmutató Budapest Bullets paintball csapatát hívták segítségül. A profi paintballosok gondos tervezés és számtalan próbajáték után alakították ki mindkét pálya játékterét, természetesen a lehető legnagyobb játék élményt szem előtt tartva.

A Duna Plaza Zöld és Narancs pályák összenyithatóak, így alkalmas 2 csapat párhuzamos vagy akár 70 fő egyszerre játszatására is! A Reno udvarban piros pályánkon élhetitek át a lézerharc izgalmait!

Természetesen mindhárom pálya UV világítást kapott, valamint speciális, UV fényben világító graffitikkel tették változatossá a játéktereket. A pályák egésze ki van hangosítva, így a játékosok az összes pályán akár saját zenéikre is játszhatják a játékot.

A pályákon büfé is üzemel, valamint az összes pálya mellett akár születésnap, legénybúcsú lebonyolítására alkalmas különterem is helyet kapott.

További információk itt: www.laserforce.hu

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!