Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Libegők éjszakája 2021

 

Libegők éjszakája 2021

Idén 5 helyszínen kerül sor a népszerű eseményre

Ha szeretnétek egy igazán különleges helyről megnézni a naplementét. Ha szeretnétek egy különleges programot a családdal, akkor most hétvégén eljött az idő! Idén 5 helyszínen tudtok késő estig libegőzni az országban több helyszínen.Zugligeti Libegő - Budapest

A Zugligeti Libegő a Libegők éjszakáján 19:00 és 01:00 között tart nyitva (00.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2500 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható, melyek már elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban, nyitvatartási időben, 10:00-17:00 óráig. A múzeum hétfői napokon zárva tart és csak készpénzes fizetés lehetséges.

Kaland Hegy - Eplény

Létezik hangulatosabb program a nyár búcsúztatására, mint a Libegők Éjszakája? Főleg ha még egy szenzációs filmet is megnézhettek!  Az idei nyáron másodszor is megrendezésre kerül ez a nagy népszerűségnek örvendő országos esemény, amihez ismét csatlakozott az eplényi libegő. Augusztus 28-án hosszabbított nyitvatartással 00:00-ig (utolsó jegyvásárlási lehetőség: 23:25), ajándék limonádéval, a Mamma Mia! című igazi görög hangulatú filmmel (vetítés 20:30-kor) várnak minden érdeklődőt.
Az eseményt a fenti két helyszínen kívül megrendezik a Sípark - MátraszentistvánLibegőpark - Lillafüred és az Oxygén Adrenalin Park - Sástó helyszíneken is. 2021. augusztus 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!