Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban

 

LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban

Találkozzunk ott!

Idén is várja látogatóit megújult programmal a LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban. Az Európai Kerti Vasutak Találkozója most új köntösben, immár 17. alkalommal varázsol igazi családi szórakozást a szeptember 23-24-i hétvégén színes programokkal, koncertekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Egész napos családi programok mindkét napon 10 órától 18 óráig:

  • Mindkét napon 11 órától a Libavonat zenekar koncertjét tekinthetik meg a látogatók.
  • Szórakoztató előadásával mindkét nap 13 órától az Ákom-Bákom Bábcsoport fellépése mulattatja a nézőket: szombaton ’Az aranyszóló pintyőke’ című mesét, míg vasárnap ’Az aranyos tarajos kiskakas’ történetét hallgathatják meg a legkisebbek.
  • Ez alkalommal is számos hazai és külföldi modellvasút és látványos terepasztal megtekintésére lesz lehetőség az Orient-csarnokban, magyar, horvát, német és szlovén kerti vasutak is várják az érdeklődőket! Többek között egy 70 méteres terepasztal, mozdonyok és hajtányok is sorakoznak majd a kiállításon, mely mindkét napon megtekinthető lesz!
  • Északerdő Zrt. közreműködésében mindkét napon kisvonat szimulátorral, illetve egy kis kerti vasút pályával találkozhatnak az érdeklődők.
  • Szombaton a Közlekedési Múzeum közreműködésében, a ’Dobd fel a bringád!’ elnevezésű program keretében a családok többek között érdekes információkat kaphatnak a kerékpárok szereléséről, működéséről, és játékos alkotás formájában készíthetnek egyedi láthatósági matricát vagy akár kerékpárdíszeket is.
  • Szombaton és vasárnap látogatóink részt vehetnek a Kandó-kiállításon 10 órától 16 óráig kétóránként induló tárlatvezetéssel, Bíró Norbert vasúti muzeológus kalauzolásával.
  • A program teljes ideje alatt garantálja a szórakozást a Ninja versenypálya interaktív játszótere és az Óriás kalózhajó is!
  • A programból most sem maradhatnak ki az örök kedvencek: az arcfestés, a csillámtetoválás és a kézműves foglalkozások sem!

Az eseményre a Vasúttörténeti Park általános jegyárai lesznek érvényben.

Bővebb tájékoztatásért és a részletes programért kérjük, látogassák meg a www.vasuttortenetipark.hu oldalát.

A VASÚTTÖRTÉNETI PARK A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA.

 

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!