Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Lombkorona sétány az ország legszebb fekvésű falvában

 

Lombkorona sétány az ország legszebb fekvésű falvában

Méghozzá bakonyi panorámával!

Egy 2016-os nagyszabású internetes szavazáson a legszebb fekvésű magyar falunak megválsztott Komárom-Esztergom megyei Súrban augusztusban ünnepli egyéves születésnapját az Urasági szőlőhegyen létesített lombkorona sétány és pihenőhely.

A lombok között átívelő sétány közel 80 méter hosszan húzódik a fák között, az 5-6 méteres magasságból csodálatos panorámát biztosít a Bakony lankáira. A biztonsági szabályokat betartva védőfelszerelés nélkül sétálhatnak végig a látogatók a fák koronái között, hisz mindkét oldalon biztonsági háló védi a két-két pihenőhely közötti palánkon sétálókat.

Az idő kellemes eltöltését biztosítja a gyermekek számára kialkított drótkötél-csúszda, melyről három nehézségi ponton csúszhatnak le a bátrabbak, valamint játszóház, padok, asztalok is várják az ide látogató turistákat. Az erdei pihenőpark látogatása, használata ingyenes mindenki számára.

Forrás: sur.hu

2018. augusztus 4.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!