Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

M5 Pagony

 

M5 Pagony

A rejtélyes név egy új játszóteret takar

A 18. és a 23. kerület határán, a Soroksáron található bevásárlóközpont délkeleti részén létesített játszóparkot a terület tulajdonosa és üzemeltetője. A parkot augusztus 31-én nyitották meg.

Az M5 Pagony névre keresztelt sokfunkciós létesítmény teljes területe 5000 négyzetméter, amelynek több mint fele zöldterület, az itt található sportpálya mérete pedig 500 négyzetméter. A játszótéren két csúszdával kombinált famászóka, homokozó, három rugós hinta, továbbá a nagyobb gyerekek és a szülők számára kültéri fitneszeszközök találhatók. 

Tizenöt dús lombkoronát növesztő díszfát is elültettek itt, amelyek majd a legnagyobb melegben is árnyékot adnak. A látogatók pihenését és felfrissülését számos pad és ivókút is szolgálja. A négylábúval érkezők örömére kialakítottak egy kutyafuttatót is, s eredeti kezdeményezésként kerékpárszervizpont is üzemel a parkban olyan szerszámokkal, amelyekkel szinte az összes kisebb javítás elvégezhető.

Hír és kép forrása: www.bp18.hu

2018. szeptember 4.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!